Ştefan Talent

Stefan Talent  cantaret de manele de succesÎncepând de ieri viaţa mea s-a schimbat complet. Am descoperit menirea mea pe această lume. Totul a început ieri la servici când căutând diverse lucruri pe internet am ajuns să caut şi oameni „talentaţi” (la sugestia colegului Alex). Astfel am dat la căutare  Alex Talent. Rezultatul… impresionant. Un tânăr cântăreţ de viitor. Inspirat de acest rezultat am început să caut pe Google numele colegilor… TALENT… Astfel am găsit Ramona Talent, dar ce m-a impresionat şi m-a inspirat a fost Cristi Talent. Urmărindu-i prestaţia pătimaşă de pe YouTube ochii mi s-au deschis şi mi-am dat seama că până acum mi-am ratat cariera. Ce grafică, ce webdesign, ce programare … viaţa este muzică, distracţie şi talent!

Voce nu am, de dansat nu prea ştiu aşa că îndeplinesc condiţiile esenţiale pentru a deveni un manelist de succes. Ştefan Talent! Ăsta va fi numele meu de scenă. Ulterior am să schimb talentul cu mâncare (şuncă, caşcaval, icre) sau un nume de animăluţ (şocâte, piţigoi, melc), iar după prima jumătate de an în care voi scoate 4-5 albume îmi voi adăuga la nume şi Minune.

Cu costumaţia s-ar putea să fie o problemă, dar am să-mi ridic şi eu gulerul la cămaşă, deschei 2-3 nasturi de la gât să se vadă lanţul tatuat cu aur, îmi suflec mânecile şi ăla sunt. Ba mai mult decât atât, pentru a da mai multă valoare prestanţei mele am să apretez cămaşa aşa de tare, că gulerul o să-mi stea aşa cum îi stau urechile lui Batman. Cu ochelarii de soare nu-i nici o problemă că am văzut la Lidle reducere… doar 4.99 Lei… Spray-uri pentru antrenament am destule, eventual la primele apariţii voi folosi un parfum. Pentru valoare, se înţelege. Iar din buzunarul blugilor se va vedea negljent un iPhone 5s de aur (promit că o să-mi iau şi un Samsung  Galaxy S4 tot de aur când o să apară).

Se ştieeeeeeeeeee!  Ştefan Talent e meserieeeeee!

P.S. Să nu credeţi că am uitat de burtă şi mustaţă.