HBO GO în sfârşit mă uit şi eu la filme on line

De mai bine de o luna de zile mi-am reziliat abonamenrul cu cei de la RDS (puteţi citi o postare mai veche despre singura mea întâmplare nefericită cu ei). Nu am avut de ales, mi-am luat jucăriile şi m-am mutat la Romtelecom. Dar nu despre serviciile oferite de Romtelecom vreau să spun, ci de ceea ce se cheamă HBO GO.

De ani buni nu m-am mai uitat la un film online. Nu din cauză că aş fi un om foarte corect care plăteşte pentru tot ce vede, ci pur şi simplu nu-mi mai oferea nici o satisfacţie vizionarea unui film în acest mod. Şi aşa, încet, încet am migrat spre televizor. Mi-a plăcut mai mult să schimb canalul când era reclamă, decât să nu am sunet bun, subtitrare sincronizată, calitate bună a filmului. Bine, toate astea reprezintă de fapt compromisul de a vedea filme gratis, dar…. eu nu am mai avut chef.

Acum insă mi-am recăpătat bucuria de a vedea filme, atât pe tabletă cât şi pe desktop, datorită opţiunii HBO GO inclusă în abonamentul de internet. Cel puţin pe tabletă…. e o încântare. Aplicaţia de văzut filme o descarci din Google Play, respectiv AppStore, te autentifici şi îţi va plăcea cu siguranţă să ai la dispoziţie o mulţime de filme şi seriale pe care să le poţi urmări când vrei, să pui pauză şi a doua zi să reiei de unde ai rămas şi toate filmele să se vadă la o calitate foarte bună (adaptată în funcţie de device şi lăţimea de bandă de care dispui).

Într-o lună de zile am reuşit o adevărată performanţă: primul sezon din Hunted (8 episoade) şi 4 filme (ultimul văzut azi dimineaţă – Hugo). E adevărat că serviciul este inclus în pachet şi poate că asta e ceea ce mă atrage, că altfel nu ştiu dacă aş fi plătit, chiar dacă nu e scump. Oricum, deocamdată mă bucur că mă pot uita din nou la filme online.