Cum putem (ne)frauda alegerile

Cu siguranţă ne-am săturat cu toţii să tot auzim ba pe unii, ba pe alţii că alegerile au fost / vor fi fraudate / furate. Soluţii pentru nefraudarea alegerilor ar fi, dar nu vrea nimeni să le pună în aplicare. Iată mai jos un scenariu de nefraudare a alegerilor ( fie ele chiar şi cele de duminică).

Mai întâi de toate fiecare cetăţean cu drept de vot va trebui să-şi cumpere de la una din firmele agreate, 2 (două) tricouri: unul roz pe care scrie „Nu am votat” şi unul maroniu pe care să scrie „Am votat„. În momentul în care iese din casă este OBLIGAT să poarte tricoul roz. După ce a ieşit din cabina de vot trebuie să-şi schimbe tricoul roz cu cel maro, iar cel roz să-l predea sefului secţiei de votare.

Cirulaţia autobuzelor, microbuzelor, trenurilor şi a oricărui mijloc de transport care poate transporta mai mult de o persoană este strict INTERZISĂ (cu excepţia săniilor trase de câini ce participă la concursuri specifice perioadei anului în care se desfăşoară referendumul). Copii până în 14 ani nu au voie să iasă din casă în ziua referendumului. Astfel, părinţii de la ţară sunt rugaţi să fie atenţi la ceea ce le dau de mâncare copiilor şi să se aprovizioneze din timp cu găleţi cu capac (roşii, galbene, verzi sau portocalii, nu contează).

Tinerii între 14 şi 18 ani au voie să circule pe stradă doar dimineaţa până în ora 9. Asta ca să aibă timp să ajungă acasă de la club, discotecă, plajă, ştrand etc.

Alcoolul va fi retras de la vânzare atât pe perioada campaniei electorale cât şi până la anunţarea rezultatelor finale (încaltea votantul să aibă motiv de beţie când îşi va da seama cum a votat). Doar în cazuri excepţionale este permis consumul alcoolului. Acesta va fi eliberat pe bază de reţetă emisă de medicul de familie şi se va putea lua numai de la farmaciile special amenajate în cadrul secţiilor de votare.

Între orele 7 şi 23 curentul electric va fi întrerupt la toate imobilele care nu sunt secţii de votare (pentru a deveni secţie de votare trebuie să vă exprimaţi acordul scris în acest sens la sediul de campanie al partidului al cărui membru sunteţi). Este interzisă folosirea telefoanelor mobile şi fixe neascultate de SRI, precum şi a oricărui mijloc de comunicare la distanţă ,inclusiv prin intermediul fumului sau a oglinzilor. În acest sens este recomandat ca femeile să vină la votare nemachiate, ca să nu simtă nevoia de a se uita în oglindă să-şi pudreze nasul.

Alimenaţia celor cu drept de vot trebuie să fie atent supravegheată de către medicii nutriţionişti, ea netrebuind să conţină carne de porc, vită sau orice fel de animal ce poate întuneca mintea votantului, în lista alimentelor interzise fiind inclusă şi fasolea. Astfel, recomandarea este să mâncaţi cât mai multă verdeaţă, cu cel puţin 2-3 ani înainte.

La intrarea în secţia de votare se va face un control oftalmologic amănunţit fiecărui cetăţean, pentru a evita discuţiile ulterioare: „Nu am văzut unde am pus stampila şi am mai votat încă o dată„.

Televiziunile secţii de votare, precum şi cele implicate activ în influenţarea votului campanie electorală nu vor mai putea transmite în direct votarea prin intermediul camerelor ascunse din secţii, fiind obligate să dea doar filme poliţiste gen „Columbo” sau filme cu procese şi condamnări la închisoare (dacă sunt televiziuni mici, de partid, care nu mai au bani şi penztru filme, pot folosi şi reportajele cu condamnarea / sinuciderea lui Năstase).

În final, pentru a evita orice suspiciune că numărarea voturilor nu a fost făcută corect, acestea vor TREBUI numărate de fiecare cetăţean cu drept de vot care s-a prezentat la urnă (decedat sau nu).

Acestea fiind spuse… mai trebuiesc doar puse în aplicare.