Răspunsuri la căutări (3)

Iar am o serie de cuvinte chie ce nu pot fi reproduse, dar din cele ce pot fi reproduse am ales câteva:

1. „hostingdespre hosting-ul pe care-l folosesc mi-am spus părerea de mai multe ori www.tlh.ro Ce vreau să adaug legat de hosting este faptul că am căutat pentru cineva (care nu a mai dat niciun semn de viaţă) un hosting care să suporte cca 10 siteuri făcute în Drupal cu aprox. 100.000 vizualizări pe zi. Din 15 cereri de ofertă trimise, doar 3 au răspuns, restul… ori nu au considerat că este o cerere pe măsura mărimii serverului lor ori nu au  nevoie de clienţi.

2. „t3 framework” – găseşti tot ce vrei despre T3 Framework pe siteul www.joomlart.com, ffind disponibil atât pentru Joomla! cât şi pentru Drupal (doar 6.x, versiunea pentru Drupal 7.x nu a apărut).

3. „cum învăţ să folosesc corel x5” – cum? cauţi ceva cărţi, tutoriale şi mult timp liber. CorelDraw este un program relativ uşor dar, ca orice pe lumea asta, are şi lipsuri. Dintre cărţi eu o recomand pe cea pentru CorelDRAW 8 scrisă de Rick Altman şi apărută la editura ALL. De ceva timp mă bate pe mine gândul să încep o un serial video pentru învăţat CorelDraw dar nu prea am timp. Dacă ar fi ziua de cel puţin 36 de ore…

4. „creştere porumbei la bloc” – nici să nu-ţi treacă prin gând să faci aşa ceva,da?