Ce faci când telefonul auriu nu mai este destul de valoros

Simți că smartphone-ul tău auriu și-a pierdut valoarea? Ultimă dată la amanet nu ai luat destul pe el din cauza devalorizării? Uită de toate astea. Acum ai la dispozitie huse speciale de re-valorizare a telefonului. Dupa succesul uimitor avut la Note 4 și Samsung Galaxy S6, husele din piele și cristal produse de Swarovski și Montblanc revin ca accesorii obligatorii pentru toti utilizatorii de Samsung Galaxy S6 Edge+ și Galaxy Note 5.

Dacă ți-ai cumpărat smartphone auriu pentru a fi elegant și la modă, trebuie să-ți schimbi iar gusturile și să știi că se poate mai mult, că auriul nu mai este reprezentantul eleganței și luxului. Compania austriaca Swarovski va da un plus de eleganță (chiar așa!) huselor din piele prin intermediul a 1300 cristale aplicate pe suprafața acestora. Husele vor fi transparente sau argintii, pentru a se potrivi cât mai bine cu cristalele.

Husa Samsung cu Cristale

Această husă Swarovski nu se va potrivi foarte bine cu un smartphone auriu ci cu unul argintiu sau alb. Până la sfârșitul lunii noiembrie când va apărea pe piață ai timp să-ți schimbi telefonul. Îl dai la amanet pe cel auriu și îți iei altul alb prin eCredit. Oferta e valabilă și pentru fotbaliști.

Oamenii mai practici care țin smartphone-ul în mână toată ziua, indiferent de loc și situație, vor dori cu siguranță huse din piele produse de germanii de la Montblanc. “Huse” este puțin spus deoarece acestea sunt adevarăte portofele având spații speciale pentru cărțile de credit și pentru bani cash. Încă nu se știe dacă va avea și buzunar pentru monede. Aceste huse sunt special concepute pentru bărbați, femeile având la dispoziție poșetele tip plic.

Dacă husa Swarovski poate fi purtată în club sau la piscină, husa Montblanc este ceva mai practică fiind potrivită pentru ieșirile la piață sau la mall.

Pentru utilizarea de zi cu zi poți să achiziționezi huse ce au pictate pe partea din spate diverse tatuaje create și desenate de însuși marele artist Mo Coppoletta. Această husă se asortează cel mai bine cu un toc fin și o îmbrăcăminte sumară pentru a pune în valoare naturalețea pielii husei. De asemenea husa poate fi purtată și în semn de protest față de condiția femeii din ziua de azi ce nu își poate permite un tatuaj la Mo din veniturile proprii. Specialiștii în fashion de huse de telefoane recomanda ca înainte de montarea acestei huse să se dea jos husa cu iepuraș sau ursuleț.

Deși cele două huse sunt disponibile doar pentru Samsung Galaxy S6 Edge+ si Samsung Note 5, ele pot fi foarte ușor adaptate și pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus la orice meșter ce repară pantofi.