Porno pentru prima dată

S-a întâmplat cu mult timp în urmă, cam pe vremea când eram în clasa a II-a, deci pe la 8 ani. Nu, nu am fost violat şi nici nu am violat pe nimeni. Şi nici nu am făcut alte prostii, perverşilor… numai la prostii vă gândiţi.

Eram la ţară la vărul meu Dorin. Văru’ este cu 5-6 ani mai mare decât mine. Am ajuns seara la ţară, obosit, plin de praf şi am adormit de cum am văzut patul. A doua zi dimineaţă m-am trezit din cauza vărului care mă striga de zor „Hai afară să-ţi arăt ceva! Hai că pierzi faza.” M-am dat jos din pat cu greu, am vrut să mă spăl dar văru’ mă zorea strigând din ce în ce mai tare „Hai uăi o dată să vezi, că acuşica oboseşte!”. Am ieşit în curte şi l-am văzut pe văr’miu în chiloţi cu un snop de verdeaţă în mână, stătea şi se uita la o cuşcă ce tremura din toate încheieturile. „Aşa, aşa… super.. Uraaaa!”, îl auzeam pe văru’ strigând în şoaptă.

Alerg şi eu desculţ să văd ce era aşa de „super” de nici nu s-a îmbrăcat şi nu m-a lăsat să dorm liniştit. Când ajung lângă el cutia nu se mai zguduia. „Stai să vezi ce fac ăştia”, spuse văru’ şi mă trase mai lângă el. În cutie erau un iepuroi şi o iepuroaică care ba mâncau, ba se fugăreau prin cuşcă, ba se împiedicau şi iepuroiul cădea peste iepuroaică.

„Super tare. ” spun eu care nu mai văzusem până atunci iepuri în faţa ochilor.