Spam cu SMS-ul

SMS-urile nesolicitate reprezintă tot spam, nu? Eu unul m-am săturat de toate SMS-urile pe care le primesc zilnic cu oferte de service la Renault, cu concursuri la Orange (sute de mii de Euro, maşini, excursii şi croaziere), oferte de la DACIA (bă isteţilor de la marketingul Dacia,  dacă mi-am luat o maşină, nu-mi mai trimiteţi oferte de maşini, daţi-o şi voi pe piese de schimb, pe ulei, pe vaselină, capace de la roţi ş.a., nu tot maşină) şi altele de acest gen.

Îi înţeleg pe cei care-şi fac promovare în acest mod că vor să-şi vândă marfa, îi înţeleg pe operatorii de telefonie mobilă că vor să scoată bani şi din piatră seacă, dar pe mine cine mă înţelege? Ieri noapte, pe la 23.25 primesc un SMS. Să-mi sară inima din loc. Am crezut că s-a întâmplat ceva. „Dacă eşti abonat Orange şi numărul tău se termină cu 5…”. Cum să nu vă înjur? Şi aşa îmi este mai mult decât destul că dacă îmi verific creditul la Orange, formez *133# şi primesc 7 mesaje. Până ajung la mesajul cu banii din cont mă doare degetul de câte mesaje am şters.

Oare cei care fac chestiile astea nu-şi dau seama că supără? Ei nu înţeleg că prin SPAM nu poţi vine? Trebuie să se facă şi la noi în România un sistem de blocare a apelurilor şi SMS-urilor nesolicitate, să declar că NU DORESC să primesc apeluri şi SMS-uri publicitare şi gata. Scap şi eu de stres, scapă şi expeditorii de o înjurătură în plus. O rezolvare simplă  ca… un SMS.