Raspunsuri la căutări (1)

Dacă tot căutaţi pe internet şi ajungeţi la mine atunci să vă dau şi răspunsurile la căutări. Aleg cele mai importante la care pot oferi un răspuns şi vă ajut. Săptămâna asta doar 2.

1. „Probleme instalare corel în win 7” – am avut şi eu probleme la început cu CorelDRAW X5 când am vrut să-l instalez pe Windows 7 64bit (am auzit pe unii care au avut probleme şi pe 32bit). Mare parte din aceste probleme au fost remediate în ultimul Service Pack de la Corel. Dacă descarci varianta trial de pe Corel.com nu vei avea probleme decât dacă ÎNAINTE DE ASTA AI INSTALAT COREL DRAW CU DLL CRACK şi nu ai găsit un Corel cu keygen. Dacă ai avut dll crack atunci slabe şanse să mai poţi instala X5.

2. „Joomla 1.6 vs Joomla 1.5” – să compari două versiuni de Joomla sau de orice altceva, una mai veche cu una mai noua mi se pare o tâmpenie. Nu se pot compara. În mod normal trebuie să te uiţi ce aduce nou Joomla 1.6 faţă de Joomla 1.5 nu să le compari. Îţi dau un singur exemplu de ce prefer Joomla 1.6: nu mai sunt limitat la „secţiune – categorie – articol”, acum am libertate deplină în ceea ce priveşte „categorisirea” articolelor. Ce mai aduce nou Joomla 1.6 se găseşte pe net, pe siteul joomla.org, joomla.ro, cauţi pe Google sau poţi să vezi şi ce am scris eu despre asta.

Dacă te gândeşti să faci upgrade de la 1.5 la 1.6 vezi dacă ai într-adevăr nevoie acum de asta şi vezi dacă toate extensiile au şi varianta pentru Joomla 1.6. Dacă faci upgrade de la Joomla 1.5 la Joomla 1.6 doar de dragul de a avea ultima versiune de Joomla, fără să te foloseşti de ceea ce aduce nou… mai bine nu faci upgrade.