Idei de blog (II)

După blogul cu temă religioasă şi cel despre emisiunile tv, iată încă 3 idei de blog.

1. Blogul cu şi despre filme – nu este deloc greu de făcut, se cere ceva timp şi cunoştinţe medii de limba engleză. Partea nasoală intervine atunci când vizitatorii vor fi dezamăgiţi că nu pot descărca acele filme de pe site. Dacă ai un domeniu .com, .info sau .net te poţi risca şi pui şi linkuri de download la acele filme. Actualizat mereu şi cu descrieri ale filmelor în limba română faci trafic garantat.

Dacă vrei însă un blog serios de filme s-ar putea să ai un succes mai mare decât crezi. Nu pui linkuri de download dar pui trailere si faci o descriere originală a flmului, pui cinematografele din ţară unde va rula, pe scurt, faci un blog atractiv, pe care vizitatorii vor avea ce să citească. Ca element de unicitate poţi scrie şi despre piese de teatru. Dacă faci asta ai dat concurenţa pe spate. Ce spui, te bagi? Vei avea un public select, care ştie să fie recunoscător şi să revină pe blogul tău când are nevoie de informaţii.

2. Blogul (ne)mulţumitului – aici sunt de fapt două idei într-una. La prima idee, critici tot ce prinde: politicieni, chelneri, crainici tv, dive din showbiz (asta ca să nu le spunem piţipoance), Băsescu, Boc, Bucurenci (e tot cu B, ce să fac), Badea (şi el la fel), Răduleasca (se poartă şi la tv, în special pe B1) şamd Mai pe scurt, critici tot ce mişcă şi este la modă. Asta ar însemna să ai nervii tari şi să fii puţin masochist ca să te uiţi la ştiri (de la 7 dimineaţa, la 17 si apoi la 19), să te uiţi la Măruţă, la Acces Direct, Poveştiri … Rezultatul? Un public numeros oricând dispus să te susţină în ceea ce faci şi gata să atace  la comandă, cu comentarii, pe oricine are site / blog.

Blogul mulţumitului este „blogul de ofticat”. Începi să mulţumeşti pentru maşina bengoasă pe care  o conduci (deşi este doar o invenţie, asta nu contează), mulţumeşti pentru că ai avut cele mai multe femei / bărbaţi bogaţi dintre toţi prietenii tăi / prietenele tale, că poţi să bei cea mai mare cantitate de bere, că poţi să faci câteva sute de abdominale fără oprire, că ai un corp de invidiat fără să mergi la sala de fitness etc Tu mulţumeşti, în realitate însă te lauzi şi-i oftici pe ceilalţi (a se citi „duşmani”). Ca să poţi face asta trebuie să ai neapărat cont pe Hi5 şi pe Facebook, cu poze făcute în oglinda din baie cu telefonul mobil. Dacă eşti şi fată şi faci asta… traficul vine singur şi dacă pui şi o manea ca muzică de fundal te poţi apuca săi faci reclamă lui Guţă la următorul album. Trebuie doar să acorzi o atenţie sporită acelei categorii de vizitatori care spun că urăsc manelele ca nu cumva riposteze cu un site despre Mozart.

Spor la blogărit!