poMMo – mass mailer

Acum câţiva ani în urmă am avut nevoie de un program pentru trimis newslettere către clienţii firmei. Am cautat pe Google şi am găsit tot felul de programe şi bazaconii de 2 bani sau programe foarte scumpe. Un amic mi-a recomandat phplist. El a fost bine intenţionat deoarece acest program îl folosea el la scârbici, însă mie nu mi-a plăcut: prea multe configurări, prea greu de scos logo din e-mail, mi-am luat înjurături de la firma de hosting pentru ca am suprasolicitat serverul, prea greoi etc

Am abandonat phplist şi am continuat căutările. Aşa am găsit poMMo. poMMo m-a atras încă de la prima vedere deoarece era ceea ce căutam: simplu şi util. L-am customizat destul de repede şi l-am testat. Super.

poMMo Îmi oferă posibilitatea de a seta numărul de mailuri trimise pe oră, mesajele de întâmpinare / dezabonare foarte succinte, crearea de grupuri pe baza unor criterii stabilite de către tine, adăugarea de noi câmpuri în formularul de abonare, trimiterea de e-mailuri personalizate cu numele destinatarului, vizualizarea e-mailului în browser.

poMMo are şi o versiune demo, pe care o găsiţi aici, documentaţie şi un forum care este destul de util dacă aveţi răbdare să răsfoiţi şi să treceţi peste mesajele cu viagra ieftină, mărirea penisului şi altele de acest gen (semn că nu se prea ocupă nimeni de el).

Deşi ultimul anunţ poMMo este din 2008 şi tot de atunci nu s-au mai adus îmbunătăţiri Îmi fac treaba cu el aşa cum este. dacă ar avea şi posibilitatea trimiterii de ataşamente şi posibilitatea vizualizării ratei de afişare a mailurilor ar fi chiar extraordinar, dar e gratuit aşa că….îţi place îl foloseşti, nu.. nimeni nu se supără pe tine.